MVO

Hart Dat Klopt vindt het belangrijk om ook maatschappelijk verantwoord bezig te zijn, dichtbij de mensen te blijven.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk clubs en bedrijven het zelfvertrouwen te geven die nodig is voor de keten van overleven en dat iedereen de AED durft te pakken en ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

mvo gezondheid

Gezondheid en vitaliteit

Mensen zijn zich steeds bewuster van het belang van gezondheid en vitaliteit. Hart dat klopt wil het bedrijfsleven en de sportverenigingen hierin helpen door een bijdrage te leveren in een hartveilige werk- sportomgeving. Ons doel is het creëren van een nog snellere inzet in levensbedreigende situaties. Door een grotere landelijke dekking te verzorgen met onze AED’s en de juiste (reanimatie) trainingen hierin te geven, dragen wij bij aan onze ambitie.

Lokale betrokkenheid

Hart dat klopt heeft een nauwe samenwerking met diversen lokale sportverenigingen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een hartveilige sportomgeving voor zowel de jongeren als de ouderen. Een veilige en gezonde sport omgeving is essentieel voor iedereen.

MVO betrokken
mvo milieu

Een beter milieu

Als organisatie heeft Hart dat klopt ook een impact tot aan het begin van de keten. Onze ambitie is een positieve impact te creëren bij onze producenten en toeleveranciers. Wij streven ernaar de productie en distributie van onze producten en diensten zo min mogelijk ten koste te laten gaan van het milieu en het welzijn van dieren.

Goed werkgeverschap

Hart dat klopt wil graag een goede werkgever zijn. Alleen met de inzet en het enthousiasme van alle Hart dat klopt medewerkers is mogelijk onze ambitie waar te maken. Dit is de reden dat wij blijven investeren in opleidingen voor de medewerkers, stimuleren wij een gezonde levensstijl en promoten we het belang van sporten.

mvo wergkever

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier

Heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken of stuur een bericht door het onderstaande formulier in te vullen.

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag in onderstaand formulier

Heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken of stuur een bericht door het onderstaande formulier in te vullen.